Epke en Tom

' Tom, Avonturentijd! ' Als je die kreet hoort, weet je dat er een spannend avontuur aankomt! Epke en Tom zijn al jaren beste vriendjes en beleven samen knotsgekke avonturen. Ze vlogen samen naar Mars, zochten naar het monster van Loch en bezochten zelfs de Romeinen!

De Avonturen van Epke is geschikt voor kinderen van 4 tot en met + - 8 jaar. Het neemt jonge avonturiers mee op een spannende reis over de hele wereld en zelfs terug in de tijd!Buurman Bob, Juffrouw Josien en Opa Olaf

Naast Epke en Tom zijn er nog drie knotsgekke karakters die meespelen bij de avonturen. Dit zijn de komische uitvinder Buurman Bob , de verhalen verteller Juffrouw Josien en archeoloog Opa Olaf . Alle drie de karakters zijn knettergek, maar helpen Epke en Tom altijd op weg bij hun avonturen!

MEE OP AVONTUUR MET EPKE EN TOM!

Wil jij mee op reis met Epke en Tom? Dat kan! Er liggen maar liefst drie spannende avonturen op je te wachten die je vandaag nog kunt bestellen! In de drie prentenboeken van De Avonturen van Epke , nemen Epke en Tom je mee op reis naar Mars, Loch Ness en zelfs de Romeinen!

Stap in en beleef samen spannende en leerzame avonturen!

DE AVONTUREN VAN EPKE SHOWS!


Kun jij geen genoeg krijgen van de Avonturen van Epke? Dat komt perfect uit, want er zijn ook spannende voorstellingen van Epke en Tom! Bestel een ticket voor de Sinterklaasvoorstelling van Epke en Tom, of boek een optreden bij jouw bedrijf, intocht of ander evenement!
Via onze Theaterpagina en via Boekingen zie je direct welke voorstellingen en shows van De Avonturen van Epke er op dit moment draaien!


de sinterklaasshow van epke en tom!

Epke en Tom beleven een spannend avontuur op het kasteel van Sinterklaas.
De nieuwste uitvinding van Buurman Bob doet bijna alle Pieten verdwijnen!
Alleen Zing Piet is nog over en die zingt meer liedjes dan dat hij helpt.
Epke en Tom moeten snel een oplossing verzinnen voor het te laat is!

EPKE EN TOM LIVE OF EEN MEET EN GREET!

Boek snel een Live optreden of Meet & Greet van De Avonturen van Epke!
Samen zorgen Epke en Tom voor een spetterend optreden vol grapjes, liedjes en avonturen!
Zo neemt De Avonturen van Epke elke kleine avonturier mee op een spannende reis!
Wat is er nou leuker dan de jongste avonturiers op de wereld live een handje te geven?

Bij elke show kan een Meet & Greet worden geboekt, maar ook een super spannend prentenboek
van De Avonturen van Epke!