EPKE EN TOM LIVE MET DE SINT!

Epke en Tom maken van elke intocht een feest!
Samen zorgen ze 30 tot 40 minuten lang voor een spetterend optreden vol grapjes, liedjes, avonturen en natuurlijk de Sint en zijn Pieten !
Epke en Tom hebben een goede connectie met Sinterklaas, dus zij zullen zorgen dat hij samen met zijn Pieten tijd voor jouw intocht maakt!

De show is geschikt voor intochten bij Bedrijven, Gemeenten, Scholen of Particulieren .


Mogelijkheden

Naast een optreden en aankomst van de Sint en zijn Pieten, is het leuk om ook een Meet & Greet te boeken, zodat de kinderen na de voorstelling de handjes van Epke, Tom en de Sint kunnen schudden.

Kennen de kinderen De Avonturen van Epke nog niet?
Doe ze dan voor of na de voorstelling een van de spannende prentenboeken over de Avonturen van Epke cadeau!


Boek de show

Sinterklaas optreden boeken

Wil jij een Sinterklaas optreden boeken of zoek je leuk kinder entertainment voor jouw Sinterklaas intocht?
Dan ben je bij De Avonturen van Epke aan het juiste adres!

Bij Talevision boek je direct een Sinterklaas optreden dat geschikt is voor een intocht in jouw gemeente, maar ook voor een Sinterklaasfeest op je bedrijf.
De Sinterklaasshow ' Epke en Tom Live met de Sint ' bestaat uit een spannend toneelstuk waarbij Epke en Tom samen met Zing Piet een probleem op moeten lossen om Sinterklaas op tijd op locatie te krijgen. De show zit boordevol grapjes, bekende en nieuwe liedjes, maar ook spannende momenten.
De show duurt ongeveer 30 minuten, maar kan altijd korter of langer worden gemaakt, afhankelijk van jouw wensen.

Epke en Tom hebben een goede connectie met Sinterklaas, dus zij zullen zorgen dat hij samen met zijn Pieten bij de intocht aanwezig zal zijn.
Wil je naast een show ook de intocht zelf uit handen geven? Geef dit dan even aan bij de boeking.

Een Sinterklaas optreden boeken doe je gemakkelijk via het formulier hierboven. Wij zullen via mail of telefoon contact met je opnemen om te zien
hoe we jullie het beste van dienst kunnen zijn. Op basis hiervan zullen wij een offerte opstellen.

Ben jij klaar voor de spannendste, vrolijkste en swingenste intocht of Sinterklaasfeest ooit? Epke en Tom staan te popelen!