Welkom bij Talevision! Wij creëren en produceren spannend, grappig, educatief en betaalbaar entertainment voor het hele gezin!

Dit entertainment vind je terug in de vorm van prentenboeken, televisieseries en natuurlijk voorstellingen! Scroll naar beneden om direct te zien voor welke voorstellingen van Talevision jij vandaag nog je tickets kunt bestellen!

We zien je in het theater!!

Hieronder vind je het huidige aanbod van onze voorstellingen. Klik op het logo van de voorstelling naar keuze en bestel direct je tickets!

Hieronder vind je het huidige aanbod van onze voorstellingen. Klik op het logo van de voorstelling naar keuze en bestel direct je tickets!

Familievoorstellingen theater

Wij vinden het belangrijk dat elke familie met kinderen en tieners de kans krijgt om te genieten van leuke familievoorstellingen. Niets is namelijk leuker dan samen iets beleven.
Daarom is ons doel bij elke voorstelling om de prijs van kaartjes proportioneel te houden en toch de best mogelijke kwaliteit te blijven leveren die ouders en kinderen gewend zijn.

Wij maken voorstellingen voor kleuters, schoolkinderen en jonge pubers.

Zo is er voor elke leeftijdscategorie altijd een leuke voorstelling te vinden om samen naartoe te gaan.

Heb je vragen over een van de kindervoorstellingen van Talevision? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via email.

Kaartjes voor de familievoorstellingen bestellen

Wil jij kaartjes bestellen voor een voorstelling van Talevision? Dat kan direct via deze pagina.

Kies de voorstelling waar jij tickets voor wilt bestellen en je krijgt een overzicht van de speeldata en locaties. Kies het tijdslot naar keuze en je wordt doorgeleid naar het desbetreffende theater. Daar kun je direct jouw tickets bestellen. Heb je vragen over je aankoop? Dan kun je altijd terecht bij het verkopende theater.


Voorstellingen en shows


Talevision biedt naast familievoorstellingen in het theater ook shows aan bij bedrijven, gemeenten, scholen en particuliere evenementen. Dit zijn korte optredens van tussen de 20 en 40 minuten. Zo bieden wij een leuke Sinterklaasshow, maar ook een show die op andere momenten van het jaar gedraaid kan worden. Je boekt je favoriete karakters gemakkelijk via onze boekingen pagina. Samen kijken we dan naar hoe we jou het beste van dienst kunnen zijn.