Talevision projecten

Talevision is een bedrijf uit Nijmegen dat educatief entertainment biedt voor families en basisscholen over het hele land. Het doel is hierbij om hoge kwaliteit entertainment te leveren dat niet alleen amuseert, maar kinderen ook wat leert. Denk hierbij aan avontuurlijke kinderboeken over de ruimte, de Romeinen of andere educatieve onderwerpen. Ook bieden we theatervoorstellingen en televisieseries aan. Voor basisscholen bieden wij onder andere schoolvoorstellingen en schoolprojecten aan.

Schoolprojecten van Talevision

Een van onze krachten is dat wij schoolprojecten samenstellen met hulp van ervaren leerkrachten. Daardoor kunnen we feilloos inspelen op wat de huidige vraag is in het onderwijs en meedenken met de leerkrachten van de scholen. Daarbij vinden we het belangrijk dat de leerkracht zelf zo min mogelijk tijd kwijt is met het samenstellen of bestellen van Talevison projecten. Onze schoolprojecten worden daarom standaard kant-en-klaar aangeboden op onze website. Een leerkracht hoeft enkel zijn of haar gegevens in te vullen en een datum waarop zij het project zouden willen geven. Wij nemen vervolgens contact op met deze leerkracht om alles af te stemmen en te verifiëren dat alles juist is ingevuld.
Op de dag van het project verzorgen wij alles van A tot Z en hoeft de leerkracht enkel achterover te zitten en met de kinderen te genieten van het project.


Schoolprojecten Verhalend Ontwerpen

Wij maken bij Talevision veel gebruik van bestaande onderwijs benaderingen die zich over de tijd bewezen hebben. Een van die benaderingen is het Verhalend Ontwerpen. Hierbij werkt de hele klas samen aan het samenstellen van een verhaal, waarbij ruimte wordt gemaakt voor creativiteit. De kracht van deze benadering is bijvoorbeeld dat elk kind hierbij gelijk is, want het gaat om het verzinnen van verhaaltjes. Vaak zie je dat kinderen die normaal misschien niet vooraan staan hierbij ineens helemaal tot bloei komen. Verhalend Ontwerpen is een krachtige techniek om kinderen creatief te prikkelen en samen te laten werken.


Meer lezen over: Wat is Verhalend Ontwerpen?


STAP 1

Bedenk wat je graag wilt!

STAP 2

Vul het formulier op deze pagina in, zodat wij weten wat je voor ogen hebt.

STAP 3

We sluiten de plannen met je kort en maken een schoolproject voor je op maat!

STAP 4

Na jouw goedkeuring, finaliseren we het project en voeren we deze op de afgesproken dag uit!

PROJECTDAG OP MAAT AANVRAGEN

Naam + Achternaam  
E-mailadres  
telefoon  
Naam basisschool  
Adres basisschool  
Verwacht aantal kinderen  
Voorkeur data projectdag  
Voor de leeftijden (groep)  

Schoolprojecten op maat van Talevision

Wij bieden ook schoolprojecten op maat bij Talevison. Dit zijn projecten die wij zo kunnen kneden dat ze exact aansluiten bij de vraag van een school of klas. Heb je een project over ‘het klimaat’ maar staat dit onderwerp niet tussen onze standaard projecten? Dan geef je snel en gemakkelijk jouw ideeën door via de Projecten op maat pagina op onze website.
Wij sluiten jouw ideeën met je kort en gaan direct aan de gang. Hierbij kun je kiezen voor enkel een projectdag, maar ook voor een geheel pakket met kinderboeken, een theatervoorstelling en nog veel meer! Daardoor hoef jij niet het hele internet af te speuren om jouw ideale pakket samen te stellen! Binnen vijf minuten heb jij jouw pakket samengesteld en voor je het weet is jouw ideale schoolproject kant-en-klaar aangeleverd. Eventueel met cursusleider en acteurs!


Hoge kwaliteit, eerlijke prijs

Omdat elk gezin en elke basisschool in Nederland het recht heeft op eerlijk en hoge kwaliteit entertainment, bieden wij ons entertainment aan voor eerlijke prijzen. Daarbij streven wij naar een open en benaderbare cultuur waarbij leerkrachten of ouders ons altijd kunnen laten weten wat zij van ons product vonden. Heb je vragen of opmerkingen? Dan helpen wij je graag bij het vinden van een juiste match. Hiervoor passen wij met liefde wat elementen aan in onze producten! Zo vind jij altijd exact waar je naar op zoek bent!