Schoolprojecten op maat!

Wij bieden bij Talevision de mogelijkheid om schoolprojecten op maat samen te stellen.
Wanneer je op zoek gaat naar een leuk en precies passend schoolproject, kan het moeilijk zijn om deze te vinden. Er is in Nederland een ruim aanbod aan schoolprojecten, maar vaak zijn ze niet adaptief wat betreft de vraag van de school. Dit kan lastig zijn als je een speficiek thema hebt, of een specifieke projectdag voor ogen hebt. Daarom bieden wij bij Talevision de mogelijkheid om schoolprojecten op maat voor je samen te stellen.

Hiervoor neem je gewoon contact met ons op via e-mail of het contactformulier op deze pagina. Zo krijgen we al een beeld van wat je voor ogen hebt en kunnen we zorgen dat we zo goed mogelijk geinformeerd zijn wanneer we contact met je opnemen. Omdat docenten in het primaire onderwijs vaak al druk genoeg zijn, zorgen we dat ons contact en het samenstellen van het pakket snel en goed gebeurt.

STAP 1

Bedenk wat je graag wilt!

STAP 2

Vul het formulier op deze pagina in, zodat wij weten wat je voor ogen hebt.

STAP 3

We sluiten de plannen met je kort en maken een schoolproject voor je op maat!

STAP 4

Na jouw goedkeuring, finaliseren we het project en voeren we deze op de afgesproken dag uit!

Op maat of een standaard pakket

Schoolprojecten op maat betekenen niet voor iedereen een volledig nieuw pakket. In veel gevallen zou een docent graag een paar details aanpassen, of bijvoorbeeld Epke boeken bij de projectdag willen bestellen. Om te zorgen dat je dergelijke aanpassingen gemakkelijk zelf kunt maken, bieden we drie pakketten aan. Hierbij heb je bijvoorbeeld te keuze uit hoeveel Epke boeken je bij het project zou willen bestellen. Via het aanvraag formulier heb je vervolgens de mogelijkheid om speciale wensen door te geven. Hierdoor kunnen we zorgen dat onze projectdag zo goed mogelijk aansluit bij jouw wensen.

Uiteraard kun je ook gebruik maken van ons kant en klare project Epke Gaat op Reis


Een projectdag, volledig op maat

Dankzij de breedte waarop De Avonturen van Epke kan worden ingezet, is het voor ons geen enkel probleem om schoolprojecten op maat voor je samen te stellen. Heb je bijvoorbeeld een specifiek geschiedenis-thema op school en wil je graag een bijpassende projectdag, dan kan Epke je hier gemakkelijk bij helpen! Zorg dat je ongeveer twee maanden voor tijd contact met ons opneemt, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden. Doordat je op onze website al een formulier hebt ingevuld met je wensen, kunnen we ons al voorbereiden, zodat we tijdens ons gesprek gemakkelijk en snel tot een idee kunnen komen. We stellen op basis hiervan een offerte en plan samen en na jouw goedkeuring, zorgen we dat alles tot in detail wordt voorbereid.

DOWNLOAD DE GRATIS
INFORMATIE FOLDER!

PROJECTDAG OP MAAT AANVRAGEN

Naam + Achternaam  
E-mailadres  
telefoon  
Naam basisschool  
Adres basisschool  
Verwacht aantal leerlingen  
Voorkeur data projectdag  
Voor de leeftijden (groep)  

Waar moet je allemaal aan denken?

Om te zorgen dat we je zo goed en effectief mogelijk kunnen helpen, vragen we je om een aantal basiselementen. Zo weten wij namelijk al een beetje wat je voor ogen hebt en kunnen we al een plannetje maken voor we contact met je opnemen. Ook kunnen we je dan direct een beeld geven van wat dat dan zou kosten.  Uiteraard streven wij om de kosten van een project (op maat) zo laag mogelijk te houden, zodat het voor alle soorten basisscholen aantrekkelijk blijft.
Denk voor je het formulier invult na over het thema / onderwerp van de projectdag en hoe je dit ongeveer voor je ziet. Wil je bijvoorbeeld dat de kinderen samen iets maken gedurende het project, of dat ze iets actiefs gaan doen op het schoonplein? Het is mogelijk om verschillende gedachten op te schrijven op het antwoordformulier hiernaast.
Een andere belangrijke vraag is voor welke leeftijden (groepen) het zal zijn en voor hoeveel kinderen.

Maak je liever gebruik van een kant en klaar project? Bekijk dan onze schoolprojecten


HOE VER VAN TE VOREN AANVRAGEN?

Zoals eerder vernoemd, vragen we je om een twee maanden voor je de producten nodig hebt contact met ons op te nemen. Mochten plannen of data veranderen, dan zullen wij ons altijd flexibel opstellen en zorgen dat we de schoolprojecten op maat, toch goed voor je op kunnen leveren. Zo nemen we je alle stress en al het extra werk uit handen.

Een projectdag combineren met andere producten

Het komt regelmatig voor dat een basisschool de schoolprojecten op maat wilt combineren met bijvoorbeeld de kinderboeken van Epke of een voorstelling. Dit is natuurlijk allemaal mogelijk en we helpen je graag bij het vinden van een goede combinatie. Op onze website vind je de verschillende boekenpakketten die wij aanbieden van De Avonturen van Epke. Deze pakketten zijn zo samengesteld, dat je als basisschool tegen hele hoge kortingen meerdere boeken kunt bestellen. Zo heb je altijd een boek achter de hand als het ander kapot gaat. Ook biedt dit je de mogelijkheid om voor lagere prijzen boeken te bestellen voor andere klassen. Onze producten voor de basisscholen zijn dus in allerlei vaten te gieten en we helpen je graag bij het vinden van de juiste vorm voor jouw school of klas.