Robin en kraai!
 

Robin en zijn Kraai zijn bestse vrienden en wonen in een echte boomhut! Vanuit deze boomhut beleven ze elke dag een grappig avontuur. De ontdeugende Kraai haalt dan vaak grapjes uit met Robin.
 
 

 

SAMEN MET ROBIN EN KRAAI OP AVONTUUR?

Op de avonturen van Robin en Kraai is iedereen welkom! Ze komen dan ook graag bij jouw feest of evenement langs! Je kunt hun shows direct boeken via onze website. Deze worden exclusieef aangeboden door JB Productions.

NOG SNEL EEN GRAPPIG AVONTUUR VOOR HET SLAPENGAAN?

Kun je geen genoeg krijgen van de grappige avonturen van Robin en Kraai? Dat komt goed uit, want binnenkort verschijnt het eerste prentenboek van Robin en Kraai! Zo neem je jouw vriendjes voortaan overal mee naartoe!

Robin en Kraai shows!

 

Wil jij Robin en Kraai graag in het echt zien en samen een leuk avontuur beleven? Dat kan tijdens een van de avontuurlijke en leerzame shows!

 

DE SINTERKLAAAsshow van robin en kraai

Robin en zijn beste vriendje Kraai beleven een grappig avontuur met Sinterklaas in hun Sinterklaasshow. 
Deze show is ideaal voor bedrijven, gemeenten, scholen en allerlei andere organisaties. Boek de show binnenkort exclusief via JB Productions!

 

ROBIN EN KRAAI OP AVNTUUR!

Robin en zijn beste vriendje Kraai beleven een grappig avontuur passend bij het seizoen! Een grappige, leerzame en avontuurlijke show voor kinderen vanaf 4. Deze show is ideaal voor bedrijven, gemeenten, scholen en allerlei andere organisaties. Boek de show binnenkort exclusief via JB Productions!