Talevision kinderboeken

Hier vind je alle kinderboeken van de karakters van Talevision. Bestel direct alle boeken uit de serie van 'De Avonturen van Epke!'

kINDERBOEKEN VAN TALEVISION

Bij Talevision bieden we naast voorstellingen, online content en televisieseries ook kinderboeken aan die aansluiten op onze formats. Zo vind je hier onze hele kinderboekenserie van ‘De Avonturen van Epke’, maar ook onze doeboeken en leesboeken. Wij verzinnen en schrijven onze boeken allemaal in huis, zodat we altijd de beste kwaliteit en prijs kunnen bieden. Je kunt alle kinderboeken, leesboeken en doeboeken van Talevision gemakkelijk via onze website bekijken en bestellen.

De Avonturen van epke!

Heb jij Epke al leren kennen? Samen met haar beste vriendje Tom beleeft ze allemaal spannende avonturen in binnen- en buitenland, heden, verleden en zelfs in de ruimte! Samen met Epke en Tom reis je overal naartoe en leer je bijzonder grappige karakters kennen. Tijdens deze avonturen leer je ook nog eens leuke feitjes over allerlei verschillende onderwerpen en vreemde plaatsen!

Talevision kinderboeken voor basisscholen

Onze kinderboekenserie "De Avonturen van Epke" bestaat uit verschillende boeken, waarin Epke samen met haar beste vriendje Tom op avontuur gaat. Omdat wij het belangrijk vinden dat kinderen op school de kans krijgen om met meerdere soorten kinderboeken in contact te komen, bieden wij speciale arrangementen en prijzen voor basisscholen. Hiermee hopen wij het interessanter te maken voor scholen en andere organisaties om onze boekenserie in de schoolbibliotheek of in de boekenkast van een klas op te nemen. Onze boeken worden tijdens de productie gemeten aan het leesniveai van de doelgroep en de verwachtingen van scholen, om te zorgen dat deze zo goed mogelijk matchen. Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor scholen? Dan kun je contact met ons opnemen via het formulier onderaan deze pagina.


Meer informatie

Naam  
Organisatie  
E-mailadres  
Telefoon  
Onderwerp  
bericht  

de verschillende kinderboeken

De kinderboekenserie "De Avonturen van Epke" wordt nog elke dag uitgebreid met nieuwe titels en doeboeken.

Samen met onze illustratoren en schrijvers, creëren wij constant nieuwe spannende en leerzame avonturen die Epke kan beleven. Ook creëren wij actief nieuwe formats die weer een hele nieuwe serie kunnen vormen. Zo kunnen wij een breed en aantrekkelijk aanbod blijven bieden, dat zowel interessant is voor ouders, kinderen en scholen.


Kindercadeau’s voor bedrijven

Onze boeken en producten zijn ook verkrijgbaar voor bedrijven die op kleine of grote schaal een cadeautje willen geven aan de kinderen van hun medewerkers. Voor deze vieringen bieden wij speciale pakketprijzen en zorgen we dat alle producten ruim op tijd bij jouw bedrijf worden geleverd. Hierdoor ontzorgen we je van het vinden en verschepen van dergelijke producten. Heb je vragen over de mogelijkheden of de tarieven? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Je kunt ons bereiken via het formulier links.


Heb je vragen over de kinderboeken van Talevision of heb je vragen over de prijzen van de boeken in pakketten of grote aantallen? Voel je vrij om contact met ons op te nemen, zodat we kunnen kijken wat we voor je kunnen betekenen. Via het formulier hiernaast kun je ons laten weten welke vraag je hebt. Wij komen zo snel mogelijk bij je terug!


Bekijk ook eens onze shows voor scholen, bedrijven, gemeenten en particullieren!