AVI E5

MYTHOLOGIE

35 PAGINA'S

Het verhaal van Epke ZOEKT NAAR LOCH NESS

In Epke Zoekt naar Loch Ness, gaan Epke en Tom op een avontuurlijke reis in Schotland. Tijdens hun schoolreisje met juffrouw Josien en de rest van de klas, komen zij achter de mysterieuze mythe van een monster dat in het grote Loch Ness meer zou leven. Epke en Tom besluiten op onderzoek uit te gaan en zo start een spannend avontuur!

EPKE Zoekt naar LOCH NESS BESTELLEN

Epke zoekt naar Loch Ness is via verschillende wegen te bestellen. Als particulier heb je de mogelijkheid om het boek via de grote webshops te bestellen, zoals Bol.com, Amazon of Bookdepository. Daarnaast kun je boeken ook direct via de website bestellen, via het formulier hieronder.
Wij zorgen dat het boek zo snel mogelijk wordt verzonden naar jouw adres en houden je hierover op de hoogte.

Onderaan deze pagina lees je hoe je dit boek als school of organisatie kunt bestellen voor aantrekkelijke prijzen.

Voorleesboek

Epke Zoekt naar Loch Ness is geproduceerd in samenwerking met leerkrachten uit het primair onderwijs. Hierdoor zorgen we dat de boeken van De Avonturen van Epke zo goed mogelijk aansluiten op de vraag van scholen. Dit maakt het boek ideaal om kinderen zelf uit te laten lezen, of om ze uit voor te lezen.

De spannende avonturen en leuke feitjes, maken dit boek een verantwoorde keus. Het boek balanceert educatie, avontuur, gekke karakters en humor, waardoor kinderen de boeken graag lezen en er ook nog wat van op steken!