AVI E5

WETENSCHAP

35 PAGINA'S

Het verhaal van Epke Reist naar Mars

In Epke Reist naar Mars, gaan Epke en Tom op een verre reis door ons zonnestelsel, op zoek naar Mars! Epke is namelijk op zoek naar rood zand van Mars. Buurman Bob helpt hen de ruimte in met een van zijn uitvindingen: een zelfgemaakt ruimteschip. In de ruimte leren Epke en Tom onder andere over de maan, de ringen van Saturnus en natuurlijk het oppervlak van Mars. Tijdens hun reis ontmoeten ze ook Marsman Max, die enorm veel op Buurman Bob lijkt. Hij is een astronaut die op Mars onderzoek doet naar de vele stormen. Tot Epke en Tom's schrik verwacht Max vandaag ook weer een enorme zandstorm, die wel drie maanden kan duren! Komen ze nog op tijd weg van Mars?


EPKE REIST NAAR MARS BESTELLEN

Epke Reist naar Mars is via verschillende wegen te bestellen. Als particulier heb je de mogelijkheid om het boek via de grote webshops te bestellen, zoals Bol.com, Amazon of Bookdepository. Daarnaast kun je boeken ook direct via de website bestellen, via het formulier hieronder.
Wij zorgen dat het boek zo snel mogelijk wordt verzonden naar jouw adres en houden je hierover op de hoogte.

Voorleesboek

Epke Reist naar Mars is geproduceerd in samenwerking met leerkrachten uit het primair onderwijs. Hierdoor zorgen we dat de boeken van De Avonturen van Epke zo goed mogelijk aansluiten op de vraag van scholen. Dit maakt het boek ideaal om kinderen zelf uit te laten lezen, of om ze uit voor te lezen.

De spannende avonturen en leuke feitjes, maken dit boek een verantwoorde keus. Het boek balanceert educatie, avontuur, gekke karakters en humor, waardoor kinderen de boeken graag lezen en er ook nog wat van op steken!