AVI E5

GESCHIEDENIs

42 PAGINA'S

Het verhaal van Epke racet door rome

In Epke Racet door Rome gaan Epke en Tom op een avontuurlijke reis door het oude Rome, waar ze zoeken naar goede kar-racers. Epke wil namelijk leren hoe zij en Tom de beste kar-racers van het dorp kunnen worden! Opa Olaf gebruikt zijn tijdmachine om . In Rome leren Epke en Tom over het Colosseum, de paarden-races en de Romeinen zelf! Tijdens hun reis ontmoeten ze Romein Salomon de Snelle, die enorm veel op Opa Olaf lijkt. Hij is een oude racer die Epke en Tom helpt om door de gevaarlijke Romeinse kar-race heen te komen.

EPKE RACET DOOR ROME BESTELLEN

Epke Racet door Rome is via verschillende wegen te bestellen. Als particulier heb je de mogelijkheid om het boek via de grote webshops te bestellen, zoals Bol.com, Amazon of Bookdepository.

Voorleesboek

Epke Racet door Rome is geproduceerd in samenwerking met leerkrachten uit het primair onderwijs. Hierdoor zorgen we dat de boeken van De Avonturen van Epke zo goed mogelijk aansluiten op de vraag van de doelgroep. Dit maakt het boek ideaal om kinderen zelf uit te laten lezen, of om ze uit voor te lezen.

De spannende avonturen en leuke feitjes, maken dit boek een verantwoorde keus. Het boek balanceert educatie, avontuur, gekke karakters en humor, waardoor kinderen de boeken graag lezen en er ook nog wat van op steken!