Educatief kinderentertainment

Welkom bij Talevision! Wij bieden een divers aanbod aan educatief kinderentertainment voor basisscholen en particulieren. Dit doen wij in de vorm van avontuurlijke kinderboeken, projectdagen voor het primair onderwijs, theatervoorstellingen en educatieve schoolvoorstellingen. Educatief kinder entertainment is een vorm van entertainment waar veel ouders en scholen naar op zoek zijn, maar wat lastig te vinden is. In het huidige klimaat van digitalisatie, is het steeds moeilijker geworden om hoge kwaliteit producties op televisie of in het theater te vinden. Wij hopen een goed alternatief aanbod te hebben.

Educatieve kinderboeken van Talevision

Educatief entertainment is zeer breed en er zijn honderden vormen van educatief entertainment te verzinnen. Wij bieden bij Talevision 3 belangrijke vormen van entertainment, dat we in de toekomst uit hopen te bereiden naar 5 vormen.
De huidige vormen van educatief entertainment die wij bieden zijn kinderboeken, theatervoorstellingen en schoolprojecten. We hopen deze in de toekomst uit te kunnen bereiden met televisieprogramma’s en educatieve games.


Educatief kinderentertainment voor basisscholen

We vinden het belangrijk dat docenten een goed aanbod kunnen vinden in educatief entertainment voor basisscholen. Daarom bieden wij op dit gebied allerlei mogelijkheden, van een boekenserie tot schoolvoorstellingen en creatieve projectdagen. Onze educatieve kinderboeken vormen een serie genaamd De Avonturen van Epke. Binnen deze serie, die elk jaar wordt uitgebreid, vallen alle boeken van Epke en Tom die samen op allerlei spannende en educatieve avonturen gaan. Zo reizen ze samen naar Mars, zoeken ze samen naar het monster van Loch Ness en reizen ze zelfs door onze wereldgeschiedenis!

Schoolprojecten voor het primair onderwijs

Ook kunnen basisscholen gebruik maken van de schoolprojecten van Talevision, welke gemakkelijk via onze website kunnen worden geboekt. We maken het graag zo gemakkelijk mogelijk voor docenten en daarom bieden wij zowel standaard pakketten aan, als de mogelijkheid om een schoolproject op maat samen te stellen. Onze projecten voor de basisschool werken goed samen met de kinderboeken, waardoor ze samen een sterke combinatie kunnen vormen. De schoolprojecten, die bestaan rondom de karakters van De Avonturen van Epke, spelen in op creativiteitsontwikkeling, geschiedenis, wetenschap en aardrijkskunde. Uiteraard kunnen wij in overleg met basisscholen schoolprojecten op maat creëren, waardoor het project bijvoorbeeld perfect aansluit bij een huidig thema.

Bekijk hier de schoolprojecten op maat


Educatief kinderentertainment bestellen

Via onze website vind je een gemakkelijk overzicht van de verschillende soorten educatief entertainment die wij bieden. Zo vind je informatie over onze kinderboeken, aankomende theatervoorstellingen en natuurlijk de mogelijkheid om een schoolproject te boeken. Schroom niet om contact met ons op te nemen om een product op maat voor je samen te stellen. We helpen je graag bij het vinden van een juiste manier om educatief entertainment ook voor jouw school, bedrijf of gezin bereikbaar en mogelijk te maken.