talevision boekingen

Boek direct de leukste acts van Talevision voor jouw bedrijf, gemeente, school of particulier evenement!

Boek HIER je Talevision helden!

Boekingen van Talevision artiesten verlopen allemaal via deze pagina.

Klik op de artiest die je wilt boeken en vraag direct meer informatie aan via het handige formulier.

'Tom, avonturentijd!' Als die kreet klinkt, weet je dat het tijd is voor een spannend avontuur met Epke en Tom! Samen zorgen ze voor een spetterend optreden vol grapjes, liedjes en avonturen!
Zo neemt De Avonturen van Epke elke kleine avonturier mee op een spannende reis!Optredens en shows van Talevision boeken


Op deze pagina vind je een overzicht van alle karakters van Talevision die op dit moment beschikbaar zijn voor Live optredens op locatie. Dit kan een evenement zijn, een intocht bij gemeentes of bedrijven, maar ook een optreden op scholen. Kortom, voor elke organisatie of evenement biedt Talevision passend kinderentertainment. Klik op het karakter dat jij graag op jouw evenement wilt laten komen en je wordt direct naar de juiste pagina geleid!
Verschillende kindershows en optredens


Bij elk karakter kun je kiezen uit een aantal verschillende shows. Dit kan een kort optreden zijn, ideaal voor een kinderevenement, of een Sinterklaasshow dat bijvoorbeeld aansluit op een intocht van jouw gemeente of bedrijf. Zodra je hierboven op een karakter naar keuze hebt geklikt, zie je direct welke optredens op dit moment te boeken zijn.

Rechts kun je direct een formulier invullen voor meer informatie. Wij zullen vervolgens contact met je opnemen om te zorgen dat de show zo goed mogelijk aansluit op jouw wensen. Op basis van dit gesprek zullen wij een passende offerte voor je opmaken.

Onze shows zijn geschikt voor elk kinderevenement. Of het nu een grote intocht is bij een gemeente, een kinderevenement bij een bedrijf, of een optreden op school. Naast optredens is het ook mogelijk om een Meet & Greet met Epke, Tom en de andere figuren uit de voorstelling te boeken. Wil je de kinderen van te voren al kennis laten maken met Epke en Tom? Dan kun je een prentenboek naar keuze bestellen dat twee weken voor het optreden bij de organisatie wordt afgeleverd.
Meet & Greet

Show voor kinderen bij evenement


Niets is natuurlijk leuker dan je favoriete karakters in het echt ontmoeten! Daarom boek je nu bij Talevision een echte Meet & Greet met Epke, Tom, Buurman Bob of zelfs Sinterklaas!

De Meet & Greet is ideaal om achter een van de Live optredens te boeken. Zo kunnen alle kinderen de karakters een handje schudden, tekeningen afgeven en zelfs even een praatje maken! Hoe leuk is dat?